Ledena kava Proteinski Shake za mršavljenje - Irena Forever

Ledena kava Proteinski Shake za mršavljenje

Proteinski Shake za mršavljenje – Bogatstvo okusa kave i banane!

Ledena kava Proteinski Shake idealan je za početak dana. Ne postoji ništa bolje od buđenja spremnog za izazove koji Vas čekaju taj dan! Ledena kava koja sadži proteine donosi dodatnu energiju i mnogo bjelančevina, zdravih masti i vlakana kako biste bili zadovoljni cijelo jutro!

Kombinacija sastojaka koji podižu raspoloženje i sastojci bogati antioksidantima zadržat će glad i stabilnost šećera u krvi, tako da ćete i popodne biti u istom raspoloženju.

Također, jedan od osnovnih načina za izgradnju mišićne mase je unos proteina. Proteinski shake je brza i jednostavna zamjena obroka koja može pružiti sve što vam treba u jednoj čaši u smislu vitamina, minerala, ugljikohidrata, masti i proteina.

Ovaj recept je odličnog sadržaja, dovoljno zasitan da izdržite do ručka; ima malo kalorija (oko 115 kalorija), visokog je sadržaja proteina i savršeno jutrarnje piće koje pomaže pri gubitku kilograma.

ledena kava proteinski shake

Recept: PROTEINSKI SHAKE S LEDENOM KAVOM

  • 1.5 šalice leda (od 2 dcl)
  • 1.5 dcl nezaslađenog mlijeka od badema
  • 2 dcl hladne kave (nezaslađene)   
  • 1 smrznuta banana     
  • 1 mjerica Forever Lite Ultra Chocolate ili Vanilla

Forever Lite Ultra s Aminoteinom omogućuje regulaciju tjelesne mase na zdrav način.

Dvije doze Forever Lite Ultra dnevno pripremljene s obranim mlijekom osiguravaju 100% preporučene dnevne količine vitamina i minerala. Forever Lite Ultra sadrži 18 važnih aminokiselina, uključujući esencijalne i neesencijalne.

Forever Lite Ultra je ključan sastojak Forever Clean9 programa. Pomaže brigu o zdravlju i priprema je za efikasno i dugoročno održavanje tjelesne mase.

 

Priprema:

Pomiješajte sve sastojke i miksajte u blenderu dok smjesa ne postane glatka. Ako je pregusto, dodajte malo više bademovog mlijeka ili kave dok ne dobijete pravu konzistenciju. Ako je previše tekuće, dodajte još leda ili smrznute banane. (oko 115 kalorija)

Možete dodati neke od svojih omiljenih sastojaka. Evo nekoliko primjera: nezaslađen kakao u prahu, grčki jogurt, laneno brašno, kokosovo mlijeko, zobeno brašno, chia sjemenke, maslac od kikirikija…

Napomena:

O banani ovisi koliko će sladak biti shake. Tako da bananu dozirajte po Vašem izboru.

Uživajte!

Svidio Vam se članak Ledena kava Proteinski Shake za mršavljenje?

Podijelite ga s prijateljima!

Hvala na čitanju!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.