Pogreške u MLM-u koje ne smijete raditi! - Irena Forever

Pogreške u MLM-u koje ne smijete raditi!

Pogreške u MLM-u: Saznajte na što trebate paziti!

Pogreške u MLM-u – Prije nego krenete s prodajom, trebate naučiti osnovno o vašoj kompaniji kako bi točno znali kupcima prenijeti ono što ih zanima.

Što sve moram znati?

Prvo čega morate biti svijesni ako želite dobiti novog suradnika ili prodati prizvod da ne idete s ciljem da to napravite, jer vaš stav i govor tada otkrivaju da želite samo nešto za sebe. Cilj je da vi želite pomoći i drugima, a naravno i sebi. Kada na posao krenete gledati tim očima onda postajete uspješni i radite to s lakoćom.

Kada Vas potencijalni suradnik pita: “Kolika je cijena za učlanjenje u kompaniju?” trebate dati točne informacije u par rečenica, bez izmotavanja i odugovlačenja, jer tako dajete dojam sigurnosti u sebe.

“Kakve su obaveze suradnika prema sponzoru i prema kompaniji?”
Nema ih. Suradnik postajete registrirani potrošač te dobiva mogućnost kupovati po suradničkim cijenama. U nekim kompanijama suradnici imaju obavezu raditi određeni promet.

“Od kuda dolazi novac kojim MLM-firme plaćaju suradnike?”
Od ukupne količine novca kompanija zadržava svoj dio po osnovi vrijednosti prodane robe, a ostali dio se vraća suradnicima prema njihovom ostvarenom prometu.

Što kada Vam kažu: A tko bi to kupio? I tko bi uopće htio postati suradnik?”
Ako je neki proizvod kvalitetan, onda je i cijenjen i vrijedan svoje cijene. Ljudi koji to znaju, to prepoznaju i koriste proizvode. A oni koji žele i zaradu, krenu tim smjerom.

Kada vas netko učlani, on postaje vaš sponzor, i zadatak mu je da Vas nauči pravilno raditi kako bi Vam taj rad donio rezultate. Imate zajedničke inetrese, a to je postati uspješan, i dio ste tima. uspjeh u MLM-uTko želi postići slijediti će pravila kompanije.

Sponzor zarađuje na prometu svojih suradnika na onaj način kako je posložena politika u kompaniji. da bi mogao zarađivati, treba i on redovito raditi.

Ako sponzor odustane od posla, tada postajete suradnik njegovog sponzora.

Kakve suradnike ćete naći, ovisi o Vama samima. Obično kažemo, kako zračimo tako i privlačimo. Međutim, suradnici se pronalaze i putem interneta. Vi odlučujete koga želite u svome timu i kome se vrijedi posvetiti.

Postaje li mrežni marketing posao budućnosti, sigurno da. Društvene mreže se sve više isprepliču sa svakodnevnicom svakog čovjeka, da su postale dio rutine.

 

Pograške koje ne treba raditi!

 • Sami držite prezentacije poznanicima ali se niste dovoljno pripremili.
  Ispravno: Trebate uvijek napraviti dobru pripremu za posao kako bi ljudima znali odgovoriti na sva pitanja i zainteresirati ih. Nakon prezentacije, dajte im i letke s važnim informacijama.
 • Ne informirate se o novostima i ne odlazite redovito na prezentacije.
  Ispravno: Trebate stalno biti u toku, jedino tako ćete moći postići uspjeh.
 • Selektirate ljude kojima ćete ponuditi posao, jer mislite da netko nije za taj posao.
  Ispravno: Uvijek Vas netko može iznenaditi.
 • Telefonskim pozivom držite prezentaciju i ukratko objašnjavate sve o poslu.
  Ispravno: Morate dati potpune informacije o proizvodu ili poslu, jer u protivnom postižete suprotan učinak i potencijalni kupac ili suradnik postaje nezainteresiran.
 • Objašnjavate da nije bit u prodaji. Ispravno: Uvijek je bit u prodaji. Obijasnite da se ovdje zarada bazira na dobro razrađenom MLM-u.
 • Pitate svog novog suradnika koliko je zaradio.                                                                          Ispravno: Nikad ne smijete to pitati. Zarada će doći nakon dobro izgrađenog posla.
 • Snizujete maloprodajnu cijenu proizvoda da biste napravili veći promet ili prodajete proizvode po suradničkim cijenama.
  Ispravno: Na taj način nećete pronači sursdnika koji bi se htio učlaniti.
 • Imate 10 ili više direktnih suradnika a ne gradite dubinu u poslovanju.
  Ispravno: Svojim suradnicima morate biti podrška i pomoći im u njihovom napredovanju.

 

 

Svidio Vam se članak Pogreške u MLM-u koje ne smijete raditi! ?

Podijelite ga s prijateljima!

Hvala na čitanju!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.