U 9 dana do uspjeha: Očistite organizam i postignite željenu figuru

U 9 dana do uspjeha: Očistite organizam i postignite željenu figuru

U 9 dana do uspjeha !

CLEAN 9 – detoksikacijski program koji traje 9 dana!

Postiže se sljedeće:

 • detoksikacija organizma
 • gubitak 3-7 kg
 • kilogrami se ne vraćaju
 • gubitak 3-12 cm
 • naleti energije
 • smanjena potreba za unosom veće količine hrane
 • put k pravilnijem načinu prehrane
 • bzo daje rezultate

Detoksikacija organizma (detox) je prirodni proces eliminacije toksina koji spriječavaju maksimalnu apsorpciju hranjivih tvari iz hrane koju unosite u svoj organizam. Detoksikacija predstavlja metaboličke procese kojima se otrovne tvari u organizmu pretvaraju u neotrovne, topljive tvari koje se izlučuju iz tijela putem žuči i mokraće.

C9 prvi je korak u postizanju trajnih navika koje će vam osigurati ostvarivanje prave i dugotrajne kontrole tjelesne težine sa početnim gubitkom od 3 – 9 kilograma u prvih 9 dana.

Ovaj dokazani sistem čišćenja organizma temelj je programa Forever F.I.T. Staviti će vas u najbolji položaj da postignete optimalno zdravlje, pročistite tijelo i izgradite mršaviju figuru.

 

Vaš C9 paket sadrži:

C9Aloe Vera Gel  ( 2 boce od 1 litre )

Forever Garcinija  Plus ( 54 mekih kapsula )

Forever Lite Ultra Shake Mix ( 15 porcija )

Forever Term (18  Tableta )

Forever Fiber ( 9 prutića )

Krojački metar

 

Aloe Vera Gel pomaže u čišćenju probavnog sustava i povećava apsorpciju hranjivih tvari. On je prvi takav proizvod koji je dobio certifikat kvalitete Znanstvenog savjeta za Aloe Veru.

 

Forever Garcinija Plus su kapsule od mješavine u kojoj se nalazi aktivna komponenta kore ploda garcinije i hidroksilimunske kiseline, što osigurava dobru probavu. Također sadrže krom, važan mineral nužan  za normalnu i nesmetanu izmjenu tvari. Krom pomaže i pri raspodjeli šećera za tjelesne potrebe i uravnoteženje krvnog tlaka. Nedostatak kroma može uzrokovati umor i natprosječnu proizvodnju masti, čime pridonosi oboljenju srca i pojavi šećerne bolesti.

Garcinia cambogia kapsule također usporavaju pretvaranje kalorija iz saharida u masti, smanjuju stvaranje kolesterola i masnih kiselina te smanjuju apetit, te tako smanjenjemo unos hrane u organizam.

Pomažu i brzom i sporom metabolizmu, te utječu na dobar rad jetre, daju energiju i povoljno utječu na živčani sistem.

Forever Lite Ultra s Aminoteinom je izvor vitamina i minerala sa 17 g proteina po obroku. Forever Lite Ultra iskorištava kompletna pozitivna svojstva iz proteina soje. Aminotein je jedinstvena mješavina enzima specijalno “dizajniranih” da razgrađuju proteine (na aminokiseline kao osnovne sastojke) te na taj način omoguće pravilnu probavu i optimalnu apsorpciju aminokiselina.
Protein iz soje – biljni izvor proteina, odličan je za vegetarijance ili osobe alergične na životinjske proteine.
Forever Lite Ultra s Aminoteinom sadrži 100% preporučenu dnevnu dozu (RDI) vitamina i minerala.
Dostupan je u okusima vanilije i čokolade.
Jedan od najboljih djelovanja soja proteina u tome je da snižava razinu kolesterola u krvi.
Sojin protein, kao visokokvalitetan protein, zadovoljava povećanu potrebu profesionalnih sportaša i rekreativaca za proteinima tijekom napornih vježbanja na izgradnji mišićne mase.

Forever Lite Ultra u kombinaciji sa zdravom prehranom i tjelovježbom pomaže pri gubitku kilograma a ne mišićne mase.

 

Forever Therm je formula uz koje ćete imati više energije, a metabolizam će vam se ubrzati zbog čega ćete početi lakše gubiti kilograme. Therm sadrži snažnu kombinaciju biljnih ekstrakata i vitamina koji ubrzavaju metabolizam i tako poboljšavaju sagorijevanje masti.

 

Forever Fiber osigurava mješavinu 4 vrste lako probavljivih vlakana i neophodan je dodatak prehrani svih osoba. Preporučeni dnevni unos kroz hranu je 30 grama, no prosječna osoba ne unosi ni polovicu toga. Vlakna pomažu kod jačanja imuniteta, daju osjećaj sitosti, kontroliraju apetit, smanjuju osjećaj gladi i smanjuju unos kalorija.

 

Savjeti za CLEAN 9 Detox:

 • pijte puno vode (8 čaša dnevno)
 • izbjegavajte sol, koristite začine umjesto soli
 • izbjegavajte stati na vagu svaki dan ili nekoliko puta u danu, težina tijekom dana varira (preporuka: važite se samo 1., 3., 6. i 9. dan)
 • kada ste gladni, pojedite voće ili povrće s liste u brošuri koje se može slobodno jesti (jabuke, trešnje, naranče, salata, rajčica, brokula, cvjetača…)
 • umjesto šećera koristite steviju

 

Ako paket naručujete putem nas ostvarujete popust od 15%.

Cijena detox paketa C9 sa uključenim popustom iznosi: 872,10 kn.

 C9 PAKET ( ČOKOLADA) MOŽETE NARUČITI OVDJE.

 C9 PAKET ( VANILIJA) MOŽETE NARUČITI OVDJE.


ČESTA PITANJA 

 

KOLIKO MOGU IZGUBITI KILOGRAMA TIJEKOM IZVOĐENJA PROGRAMA C9 ?

Koliko ćete kilograma izgubiti ovisi o čimbenicima kao što su vaša početna tjelesna masa i vaš životni stil prije početka programa.


JE LI PROGRAM C9 SIGURAN ZA MOJE ZDRAVLJE ?

Program je sastavljen za razdoblje od samo 9 dana i siguran je za većinu ljudi.

Ako imate postavljenu diagnozu neke bolesti ili ste u procesu liječenja, najbolje je posavijetovati se sa svojim liječnikom prije početka izvođenja programa C9 ili nekog sličnog programa kojemu je cilj gubitak tjelesne mase.


HOĆU LI OSJEĆATI GLAD TIJEKOM IZVOĐENJA PROGRAMA C9 ?

Mogli biste osjećati glad, posebno prva dva dana, što je potpuno normalno.

Osjećaj gladi se smanjuje kako dani budu odmiču. Forever Fiber i Forever Lite Ultra napravljeni su tako da vam pružaju osjećaj sitosti i odgađaju osjećaj gladi.


PRVA DVA DANA PROGRAMA ČINE SE JAKO TEŠKIMA ! MORAM LI SE STROGO DRŽATI ZADANOG PLANA ?

DA! C9 je napravljen kako bi ubrzao vaš put prema zdravom gubitku kilograma i kako bi vam pomogao da izbacite toksine iz tijela.

Prva dva dana pripremaju vaše tijelo na detoksikaciju i postavljaju temelje za dane 3 – 9. Preskočite li prva dva dana to će utjecati na krajnji rezultat ove faze programa.


KAKO DJELUJE FOREVER GARCINIJA PLUS ?

Istraživanja pokazuju da HCA pomaže pri mršavljenju kada se uzima sa zdravom prehranom i tjelovježbom. Također pomaže tijelu da učinkovitije sagorijeva masnoće te podiže razinu serotonina smirujući time glad.


ZAŠTO SU MI POTREBNI PROTEINI ?

Protein je osnovna građevna jedinica svake stanice u tijelu. Kako bi se izgradilo ili obnovilo tkivo mišića, tijelu su potrebne aminokiseline koje možete dobiti isključivo iz proteina.

Istraživanja pokazuju da je protein ključan u procesu skidanja kilograma. Koristeći proteine, u kombinaciji sa tjelovježbom, gube se masne naslage a ne mišićna masa.


KOJE SU PREDNOSTI FOREVER TERMA ?

Forever Term nudi snažnu kombinaciju biljnih ekstrakata i vitamina koji ubrzavaju metabolizam i tako poboljšava sagorijevanje masti


 

 

Svidio vam se članak U 9 dana do uspjeha: Očistite organizam i postignite željenu figuru ?

Podijelite ga s prijateljima!

Hvala na čitanju!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.